Vi har lang erfaring med maling og renovering

TRONDHEIM MALERTEAM AS er et selskap som ble startet i 2013 og har som formål å tilby gode løsninger på maler og håndtverks jobber i Trøndelag av høy kvalitet og faglig fokus.

Våre ansatte har lang og bred erfaring med det meste innen renovering av boliger. Trondheim malerteam har faglærte og ufaglærte arbeidere. Med base i Trondheim og med større samarbeidspartnere dekker vi de fleste maler og renoveringsoppdrag i fylket. Vårt mål er at de ansatte skal trives på jobb og at de skal ha det fint der. Vi skal være en inkluderende arbeidsplass både for våre annsatte men også våre kunder. Hovedfokuset vil selvsagt alltid være på god kundebehandling og arbeid av høy kvalitet.

Hvordan jobber vi

Alt starter med en befaring

På befaringen går vi gjennom oppdraget og vi ser på løsninger samt at vi kommer med råd og anbefalinger. Deretter sender vi et spesifikt tilbud med en fast pris. Tilleggsarbeider vil bli priset utenom. Om kunden aksepterer tilbudet skrives det en ryddig kontrakt digitalt via swiftcourt.com hvor alle detaljer avtales.

Forarbeid

Først starter vi alltid arbeidet med en grundig avfettende vask for at malinga skal vare lenge og trekke seg godt godt inn . Dette er det Utvendig Renhold AS som foretar. De er spesialiserte innen fasadevask. Når det er gjort skraper vi bort gammel film ved behov. Vi skraper bort det som er løst og maler over senere. Noen ganger grunner vi først avhengig av hva vi maler med.

Sikkerhet

Som regel rigger vi til med stilaser eller så vi bruker lift. Bruk av stilaser og lift gjør jobben trygg og sluttresultatet blir mye bedre enn ved bruk av stige. Vi følger alle gjeldene regler på hms til en hver tid og vi ønsker å ivareta sikkerheten til våre ansatte og selvsagt våre kunder.

Det dekkes alltid til med pledd for å unngå søl og vi tar ned alt av fastmonterte gjenstander. Vi tetter hull i vegger med utendørs akryl når stilaser taes ned.

I utgangspunktet har vi bil med alt utstyr men vi bruker ofte garasje eller boder til kunden til å oppbevare noe utstyr. Når det gjelder toalett så bruker vi som regel å låne kundens toalett. På større oppdrag kan vi leie inn eget toalett.

Arbeidet

Overflaten males minimum 2 strøk. Vi følger alltid produsentens anbefalinger. Arbeidet foregår i skygge for at malinga ikke skal tørke for raskt. Solblending kan føre til at malinga tørker så fort at den ikke får trukket seg inn og heller ikke herdet. Resultatet av det kan være at del faller av eller at fukt kan trenge igjennom. Det males heller ikke i regnvær. Men kan male under tak selv om der regner litt. Som oftest så venter vi 1-2 dager med å male til det har tørket godt opp. Det samme gjelder temperatur. Det males ikke under 5+ grader og ikke over 25 +.

På større flater bruker vi også rulle som etterstrykes med pensel. Med dagens maling kan man male 2 strøk på en dag. Vi anbefaler Jotun sine produkter som vi mener er det beste i markedet i dag og som er mest utprøvd. Jotun har minimum 12 år garanti på alle sine produkter. På vår side kan du lese mer om disse.

Innvendig

Inne jobber vi hele året og tar derfor ikke hensyn til værforhold. Vi dekker til områder som skal males og vi gjør alltid grundige grunnarbeider i forkant

Sluttføring

Avslutningsvis tar vi en runde hvor vi flikker og sluttfører jobben. Vi går alltid over flere ganger for å sikre at alle detaljer blir tatt. Hvis ønskelig tar vi en runde med kunden for å forsikre oss om at jobben er tilfredsstillende utført.

Når oppdraget er sluttført ryddes alltid plassen og avfall fjernes.

Reklamasjon

Dersom en kunde har innsigelser mot den jobben som er gjort, rettes dette alltid opp umiddelbart. Det er viktig at kunden reklamerer så fort som mulig sånn at avviket ikke forverres.

Anbefalinger

Vi etterstreber oss alltid til å gjøre en god jobb og vil liker å få gode tilbakemeldinger. Derfor oppfordrer vi våre kunder til å gi oss omtale på vår profil på mittanbud.no slik at nye kunder ser at vi stadig holder kvaliteten oppe.

Kontakt oss

Bildegalleri

Fortsett og scroll for å se en strålende før og etter sammenligning!